Privacy beleid Splash Carwash Nijverdal

Privacy beleid Splash Carwash Nijverdal

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Splash Carwash Nijverdal,
Rudolf Dieselstraat 19 in Nijverdal.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Splash Carwash Nijverdal kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Splash Carwash Nijverdal, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Splash Carwash Nijverdal verstrekt.

Bij Splash Carwash Nijverdal kunnen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Je voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Aanvullende informatie die nodig is voor de specifieke dienst waarvan je gebruik wilt maken. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Waarom Splash Carwash Nijverdal deze gegevens nodig heeft

Splash Carwash Nijverdal verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Daarnaast kan Splash Carwash Nijverdal je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoelang Splash Carwash Nijverdal gegevens bewaart

Splash Carwash Nijverdal bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard als er geen overeenkomst tot stand gekomen is.

Aanvragen waspas

Door het aanvragen van de waspas geeft de aanvrager automatisch toestemming aan Splash Carwash Nijverdal om zijn/haar gegevens te verwerken, volgens Algemene Verordening Gegevensbescherming ( AVG ) artikel 5, 6 en 7.

Bovengenoemde persoon/bedrijf heeft ten alle tijden recht op de informatie die Splash Carwash Nijverdal over hem/haar heeft verwerkt of bewaard volgens Algemene Verordening Gegevensbescherming ( AVG ) artikel 15, 16, 17, 18, 20 en 21.

Splash Carwash Nijverdal zal er zorg voor dragen dat de gegevens die wij van u hebben ontvangen op een veilige manier worden bewaard. Ook zullen wij u gegevens niet aan derden doorgeven. In het geval het voorkomt dat wij de gegevens aan derden door moeten geven zullen wij daar schriftelijk toestemming voor vragen.

Mocht het ondanks alle voorzorgsmaatregelen die Splash Carwash Nijverdal heeft genomen om uw gegevens te beschermen, er toch een datalek plaatsvinden, dan zullen wij dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens volgens artikel 33, 34 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ook zullen wij betrokken persoon/bedrijf zo snel mogelijk op de hoogte stellen over het datalek.

Nieuwsbrief

Wanneer u zich aanmeld voor een nieuwsbrief geeft u ons toestemming om nieuwsbrieven gericht aan u te sturen naar het opgegeven e-mail adres. Onze nieuwsbrieven worden verstuurd via Mailchimp of WordPress.

Mailchimp heeft haar systemen goed beveiligd en gaat vertrouwelijk om met je gegevens. Mailchimp is gevestigd in de US en door Splash Carwash Nijverdal is met Mailchimp een modelcontract voor doorgifte afgesloten op basis van artikel 26, lid 4 van de Europese richtlijn nr.95/46/EG.

Bekijk de privacy policy van de betreffende bedrijven.

Delen met anderen

Splash Carwash Nijverdal verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Splash Carwash Nijverdal worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Splash Carwash Nijverdal gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Splash Carwash Nijverdal maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van Splash Carwash Nijverdal bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, zonder het adres van je computer (het IP-adres wordt geanonimiseerd), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Splash Carwash Nijverdal te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Splash Carwash Nijverdal heeft hier geen invloed op.

Splash Carwash Nijverdal heeft Google geen toestemming gegeven om via Splash Carwash Nijverdal verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Youtube

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Youtube-dienst. Wij gebruiken deze dienst om u video’s te tonen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben geen invloed op verdere verwerking. De informatie wordt overgebracht naar en door Google voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Facebook

Splash Carwash Nijverdal maakt gebruik van Facebook Pixels om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele advertentie-campagnes van Splash Carwash Nijverdal op facebook zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, zonder het adres van je computer (het IP-adres wordt geanonimiseerd), overgebracht naar en door Facebook opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Facebook voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Facebook hier { https://www.facebook.com/about/privacy/}  aan. Facebook gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Splash Carwash Nijverdal te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Facebook kan deze informatie aan derden verschaffen indien Facebook hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Facebook verwerken. Splash Carwash Nijverdal heeft hier geen invloed op.

Splash Carwash Nijverdal heeft Facebook geen toestemming gegeven om via Splash Carwash Nijverdal verkregen informatie te gebruiken voor andere Facebook-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@splashwash.nl. Splash Carwash Nijverdal zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Beveiliging en SSL

Splash Carwash Nijverdal neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Splash Carwash Nijverdal maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door Splash Carwash Nijverdal verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Splash Carwash Nijverdal op via info@splashwash.nl.

Contact

https://splashwash.nl is een website van Splash Carwash Nijverdal. Splash Carwash Nijverdal is als volgt te bereiken:

  • Postadres: {postadres}
  • Vestigingsadres: Rudolf Dieselstraat 19, 7442DR Nijverdal
  • Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 53679970
  • Telefoon: +31 548 618115
  • E-mailadres: info@splashwash.nl

Privacy

Op deze site gebruiken we cookies. Kijk op de privacy pagina om te zien wat wij met deze gegevens doen.
Wilt u geen cookies; dan verzoeken wij u onze website te verlaten...
Klik aub om door te gaan.