Tips

Gratis stofzuigen
Nadat u uw auto in de wasstraat of in de wasbox heeft gewassen kunt u van maandag tot en met zaterdag gratis gebruik maken van ons nieuwe stofzuigerplein. Hier zijn zes stofzuigerplaatsen beschikbaar waar u uw auto professioneel en gemakkelijk kunt uitzuigen. Buiten de openingstijden en op zondag zijn er 3 stofzuigers beschikbaar. U kunt dan een muntje van de wasboxen gebruiken. 
Doekjes automaat
Om uw auto zowel van binnen als van buiten perfect in glans te krijgen kunt u de reinigingsdoekjes uit de automaat gebruiken. Zowel voor het dashboard als de ruiten zijn er doekjes verkrijgbaar. Ook hebben wij speciale geurhangers in ons assortiment. De automaat vindt u in de buitenmuur van de wasstraat, naast de muntenautomaat.
Handdoeken
Na het wassen is uw auto bij de spiegels en de achterkant vaak nog niet helemaal droog. Bij Splash Carwash hebben we hier iets op gevonden! U kunt bij ons eenmalig een doekje kopen om ook deze laatste druppels helemaal weg te halen, zodat u zeker weet dat uw auto overal stralend schoon en droog is. Het doekje kost € 3,-. Bij een volgende wasbeurt kunt u het doekje gratis omruilen voor een nieuw exemplaar, handig toch?