Tips

Gratis stofzuigen bij gebruik van de wasstraat
Wanneer u uw auto in de wasstraat wast ontvangt u een muntje voor de stofzuigers. Op ons stofzuigplein zijn 8 stofzuigplaatsen beschikbaar. Hier kunt u uw auto professioneel en makkelijk schoonmaken. Wast u uw auto zelf in de wasboxen dan zijn deze munten ook te gebruiken voor het stofzuigen. Stofzuigen kan dus 24 uur per dag, 7 dagen per week!
Divers assortiment doekjes en geurhangers in de automaat
Om uw auto zowel van binnen als van buiten perfect in glans te krijgen kunt u de reinigingsdoekjes uit de automaat gebruiken. Zowel voor het dashboard als de ruiten zijn er doekjes verkrijgbaar. Ook hebben wij speciale geurhangers in ons assortiment. De automaat vindt u in de buitenmuur van de wasstraat, naast de muntenautomaat.
De Splash-handdoek: eenmalige aanschaf en gratis ruilen
Na het wassen is uw auto bij de spiegels en de achterkant vaak nog niet helemaal droog. Bij Splash Carwash hebben we hier iets op gevonden! U kunt bij ons eenmalig een doekje kopen om ook deze laatste druppels helemaal weg te halen, zodat u zeker weet dat uw auto overal stralend schoon en droog is. Het doekje kost € 3,-. Bij een volgende wasbeurt kunt u het doekje gratis omruilen voor een nieuw exemplaar, handig toch?
Roze Splash-microvezeldoeken
Naast de blauwe handdoeken hebben we ook roze microvezeldoeken. De doeken zijn, net als de blauwe doeken, prettig in gebruik voor de laatste druppels die na het wassen zijn achter gebleven. Zo is de auto over goed droog en trekt hij minder snel vuil aan. Deze doeken kun je niet ruilen voor een schone, zoals de blauwe. Twee roze doeken kosten € 5,-.