Splashpas

Korting met de Splashpas
U kunt uw auto nog voordeliger wassen met de Splashpas. Het werkt als volgt. U dient de pas met een geldbedrag op te waarderen, namelijk € 30,00, € 50,00, € 75,00 of € 100,00.
Daarna ontvangt u met de Splashpas meteen korting op de programma’s 1, 2 of 3. Klik hier om te zien hoeveel korting u krijgt. Uw auto wassen bij Splash Carwash wordt zo nog aantrekkelijker! Een Splashpas aanvragen? Dat kan via onderstaande link.

Meld u nu aan voor een gratis Splashpas, en maak gebruik van de voordelen! Met de Splashpas kunt u op eenvoudige wijze uw wasbeurt betalen. Het opwaarderen van de Splashpas kan bij ons in de wasstraat. Vult u alstublieft alle verplichte velden in.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Straatnaam en nummer (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Postcode (verplicht)

Telefoonnummer

Zakelijk of prive

Waarvan kent u Splaswash?

Opmerkingen

Met het verzenden van de mail geef ik aan akkoord te zijn met de privacy voorwaarden welke hiervoor van toepassing zijn.

Door het formulier in te sturen accepteert u onze privacy regels. U vindt de regels op onze privacy beleid pagina!Met de waspas maakt u gebruik van de voordelen zoals korting bij het wassen! U betaalt hiermee op eenvoudige wijze de wasbeurt. Het opwaarderen van de Splashpas kan hier online via iDeal!
TIP
Weet u uw wachtwoord niet (meer), kies dan voor “wachtwoord vergeten”. Vul daar het emailadres in en u krijgt een mail om een nieuw wachtwoord in te stellen!

splashpas